Welkom bij EVENT-US – The Entertainment Company

Wij zijn gespecialiseerd in de productie en marketing van entertainment content en formats, waarbij muziek de rode draad vormt. EVENT-US is verantwoordelijk voor het zakelijk en creatief management van een aantal Nederlandse muzikale acts.

Onze Artiesten & Dj’s

portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio

Event-Us informeert, luistert en helpt niet alleen via deze website maar kan u ook van dienst zijn op social media.

Trigger

Duran

Duran

Duran is een 23 jarige Pop/R&B artiest die geboren en getogen is in Almere. Van kleins af aan is hij al gefascineerd door muziek. Tegenwoordig vind hij veel inspiratie in artiesten zoals Trey Songz, Chris Brown, R. Kelly en Lil’ Wayne. Muziek was altijd een grote liefde voor hem en op zijn 17e heeft hij besloten om vol over te gaan in deze passie. Sindsdien zet hij alles op alles om zijn carrière in muziek waar te maken. Duran heeft ondanks dat hij nog geen eigen materiaal heeft uitgebracht al een hele grote aanhang op de social media platformen. Dit komt voornamelijk door de combinatie van zijn uiterlijk en zijn stemgeluid. Zijn blonde haren, blauwe ogen, tattoos en hoog fashion gehalte laten menig vrouwenharten sneller kloppen. Duran is een hoge Tenor en de R&B invloeden zijn sterk hoorbaar waarop hij zijn vocalen inzet en unieke vibratie en riffs gebruikt.

Op 23 april 2015 liet Duran voor het eerst van zich horen door het nummer “Misschien wel hè?” van Cho te coveren Dit werd enorm goed ontvangen. Voor Duran (maar ook voor de fans) smaakte dat naar meer. Sindsdien is hij hard aan de slag gegaan om aan zijn solonummers te werken. In 2015 tekende Duran bij Avalon Music om zijn solo carriere verder te ontwikkelen. Zijn debuut single “Doet er niet toe” is op 30 oktober 2015 verschenen

 

Reacties zijn gesloten.

line