Welkom bij EVENT-US – The Entertainment Company

Wij zijn gespecialiseerd in de productie en marketing van entertainment content en formats, waarbij muziek de rode draad vormt. EVENT-US is verantwoordelijk voor het zakelijk en creatief management van een aantal Nederlandse muzikale acts.

Onze Artiesten & Dj’s

portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio

Event-Us informeert, luistert en helpt niet alleen via deze website maar kan u ook van dienst zijn op social media.

Trigger

Babel-Ish

Babel-Ish

Tevin Babel, geboren in Rotterdam (1992) is één van Nederlands meest opkomende eclectische DJ’s. Tevin is begonnen met het produceren van beats op zijn 12e. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar DJ, omdat hij zijn eigen producties zelf ten gehore wilde brengen in de discotheken. Tevin begon onder de DJ/producer naam T.Babel. Uiteindelijk is zijn alter ego vanaf het jaar 2012 officieel ‘Babel-Ish’, wat staat voor de exclusieve kenmerkende sounds van zijn producties. Zo heeft hij onder andere de Top-40 hit “Alaka” van Broederliefde met SBMG & Kalibwoy geproduceerd.

Momenteel domineert Tevin elk podium onder zijn artiestennaam “Babel-Ish” met zijn unieke eigen geluiden, spectaculaire shows en vooral zijn passie voor het draaien. Babel-Ish wordt ondersteund door een vaste MC (MC SK) en twee managers en vormt daarmee een formatie van vier neven die er alles aan doen om de top te behalen.

   
 

Reacties zijn gesloten.

line