Welkom bij EVENT-US – The Entertainment Company

Wij zijn gespecialiseerd in de productie en marketing van entertainment content en formats, waarbij muziek de rode draad vormt. EVENT-US is verantwoordelijk voor het zakelijk en creatief management van een aantal Nederlandse muzikale acts.

Onze Artiesten & Dj’s

portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio

Event-Us informeert, luistert en helpt niet alleen via deze website maar kan u ook van dienst zijn op social media.

Trigger

ABOUT

Welkom bij EVENT-US – The Entertainment Company

 

 

EVENT-US – The Entertainment Company is een ambitieus en veelzijdig bedrijf, actief in de media en entertainment industrie, gevestigd in Amsterdam. We leveren een breed scala aan diensten verdeeld over Muziek, Marketing, Management, Evenementen en Concepten.

Ons team bestaat uit een mix van getalenteerde mensen die zich 24/7 per dag bewegen in de de media en entertainment wereld. Hierdoor kunnen wij fungeren als spin in het web in de werelden van muziek, organisatoren, zaalverhuurders, adverteerders etc. Onze onderscheidende waarde wordt duidelijk zichtbaar door te kijken naar de focus die wij leggen op samenwerkingen en belevingen. Wij ondersteunen uw ideeën en initiatieven en verplaatsen ons graag in de gedachtegangen van artiesten, bedrijven en onze partners.

Neem dus vrijblijvend contact op en ervaar zelf hoe fijn een samenwerking met EVENT-US kan zijn.

Algemene inkoopvoorwaarden
 
 

 


We turn skills into reputation.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een van onze artiesten of wilt u advies op maat? Wij zijn u graag van dienst via:

EVENT-US | The Entertainment Company E. office@event-us.nl T. +31 (0)6 54 338 397 Wij streven ernaar u altijd een reactie te geven binnen 24 uur. Helaas is dit door de drukte niet altijd mogelijk. We hopen op uw begrip hiervoor en we doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk een reactie te geven.The Entertainment Company
line